Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Vi gör våra kunder mer konkurrenskraftiga

Vi har tagit fram en för marknaden unik förpackning som uppfyller kraven som ställs enligt UN 3373. Därmed är den godkänd att frakta biologiskt ämne kategori B vilket bland annat innefattar prov på vävnad och vätska från människa och djur. Förpackningen har plats för upp till tre provrör samt tillbehörsfack för exempelvis pipett eller kanyl. Även andra typer av format kan tas fram efter behov.
Stacks Image 1251
Två förpackningar i en
Förpackningen består av två delar. En tät innerförpackning omsluten av en styv och slagtålig ytterförpackning. Innerförpackningen har fackindelning för upp till tre provrör samt absorberande material som kan suga upp ev. läckage. Mellan inner- och ytterföpackningen finns ett stötdämpande material som skyddar produkterna vid hård hantering. Samtliga delar är sammansatta till en enhet varpå inga lösa delar finns.
Stacks Image 1253
God fraktekonomi
Förpackningen är lätt, enbart 70 g. Med sin tjocklek om 29,5 mm går den att skicka med vanlig postgång utan extra avgift för skrymmande gods.
Stacks Image 1255
Paketering, märkning och distribution
Vi har stor erfarenhet av att fylla förpackningarna efter olika kundbehov. Exempelvis att märka transportasken med instruktioner för hur själva provtagningen skall gå till, märkning av provrör i unika serier samt förpackning av dessa i asken tillsammans med ev. hjälpmedel såsom kanyl och pipett. Vi kan även hjälpa till med distribution till respektive provtagningsenhet.

Varför Packing? Vi ger dig fem goda anledningar!

Vi tycker att vi är väldigt bra på det vi gör och vi vill gärna dela med oss av vår erfarenhet. Därför har vi sammanställt fem goda anledningar till att anlita oss, klicka på knappen nedan.
Kontrasten mot er är enorm. Hos er känner vi oss uppskattade och respekterade och som en viktig kund.
Kjell Rilbe, Ägare Kul & Klok
Stacks Image 133

Hur kan vi hjälpa ert företag?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 0227-312 55
e-post: info@packing.se

Eller använd kontaktformuläret nedan