Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Vi gör våra kunder mer konkurrenskraftiga

Kitt och sortimentpåsar

Vi utför kontraktspaketering inom många områden och har en gedigen maskinpark för att klara många behov. Vi förpackar årligen mer än 1 miljon enheter inom vitt skilda områden. Allt från VVS till elektronik. Beroende på seriestorlek och innehåll väljer vi den förpackningsprincip som är mest ekonomisk och passar kundens behov. Från manuellt för noll- och provserier till semiautomatiskt och helautomatik för lite större serier. Vår styrka är vår flexibilitet och snabbhet.

Material

Stacks Image 41
Standardpåse
PE-film i vårt standardsortiment finns i ett stort utbud, från 50 x 50 mm upp till 250 x 1500 mm, med vit sida för eventuellt tryck av kundinformation samt andra sidan transparent där innehållet syns. Vi trycker digitalt med exempelvis artikelinformation, logotype och EAN-kod. PE-filmen lagerförs i ett stort antal format för att snabbt kunna fylla påsarna med kundunikt innehåll.
Stacks Image 35
ESD (Pinkpolly)
Produkter som är känsliga för elektrostatisk urladdning behöver förpackas enligt vissa principer. Detta oavsett om produkten som förpackas i påsen är känslig eller om påsen sampackas runt känsliga produkter. Vi erbjuder ESD-godkänd förpackningsfilm som skyddar.
Stacks Image 43
Korrosionsskyddande (VCI)
Produkter som är känsliga för korrosion och/eller förvaras i fuktiga miljöer måste förpackas enligt vissa förutsättningar. Produkterna förpackas företrädesvis i VCI-film som skyddar mot korrosionsangrepp.

Typ av påse

Stacks Image 346
Standardpåse
Enkel plansvetsad PE-påse. Passar utmärkt för de flesta typer av produkter och behov.
Stacks Image 292
Dubbelpåse
Perfekt för känsliga detaljer som ska sampackas tillsammans med med spetsiga och vassa detaljer. Ex. repkänsligt handtag till köksskåp med monteringstillbehör. Det repkänsliga materialet kan då förpackas i separat fack helt fristående från monteringstillbehören. Denna förpackningsprincip är även passande för större monteringssatser där varje påse kan bestå av delmål i monteringen.
Stacks Image 326
Påse på kedja
Kedjan kan bestå av allt mellan 2 och 10 000 påsar på en enda kedja. Påsarna kan enkelt separeras med hjälp av den rivperforering som finns mellan varje påse. Kan med fördel märkas med löpnummer för att alltid veta exakt hur många påsar som återstår. Operatören kan då enkelt räkna av det antal påsar som går åt och riva av. Utmärkt för produkter som ska distribueras i ett varierande antal.
Stacks Image 5901
Ståpåse
Med invikt botten som gör att påsen kan stå på egen hand utan stöd.
Stacks Image 5922
Ryttare
Påse med plastryttare och EURO-hål. Möjliggör att påsen kan hängas på spjut i butik.
Stacks Image 13450
Återförslutningsbar
Påse zip-funktion. Kan efter öppning då enkelt återförslutas.
Stacks Image 544
Specialpåsar
För kunder med ett behov utöver vårt standardsortiment kan vi ta fram skräddarsydda påsar.

Tryck

Stacks Image 388
Tryck i upp till 6 färger
Förse påsen med unikt kundtryck. Exempelvis innehållande logotype eller produktbilder, ända upp till sex färger.
Stacks Image 395
Digitaltryck
För märkning av produktinformation såsom artikelnummer, batchmärkning och EAN-kod har vi möjlighet att trycka digitalt i samband med fyllningen av påsen. Märkningen sker direkt på plasten varpå ingen extra etikett behövs.

Hur kan vi hjälpa ert företag?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 0227-312 55
e-post: info@packing.se

Eller använd kontaktformuläret nedan