Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Vi gör våra kunder mer konkurrenskraftiga

page-feature

Förpackningstjänster

Vi utför kontraktspaketering inom flertalet branscher. Bland annat förpackar vi VVS-kopplingar, monteringssatser för elektronik och sällskapsspel. Vi har en god maskinell utrustning med möjlighet att köra väldigt varierande seriestorlekar. Från nollserier med mycket manuell hantering till helautomatiserade lösningar för större volymer. Med våra förpackningstjänster kan vi i många fall både öka kvalitén och sänka kostnaderna för kunden samtidigt som vi säkrar ledtiderna. Vår portfölj av förpackningstjänster innehåller ett brett utbud inom transport- och exponeringförpackningar, se nedan.

Stacks Image 1219

Kitt och sortimentpåsar


Vår mest kostnadseffektiva förpackningsform. Perfekt lösning för ex. monteringssatser. Vi har ett stort utbud av standardpåsar med möjlighet till digitaltryck för märkning av ex. artikelnummer och antal. Går även att få med tryckt film i upp till 6 färger.
Stacks Image 1221

Förpackningar för medicinska prover


Förpackning avsedd för transport av biologiskt ämne, kategori B, UN3373. Exempelvis blod- och urinprover. Förpackningen är lätt och tunn vilket borgar för god fraktekonomi. Samtidigt är den användarvänlig med sin fackindelning.

Branchregister

Vår kundbas återfinns i en varierande mängd branscher. Klicka på respektive bild för läsa mer om de mest förekommande.

Kontrasten mot Er är enorm. Hos Er känner vi oss uppskattade och respekterade och som en viktig kund.
Kjell Rilbe, Ägare Kul & Klok
Stacks Image 122

Fördelar med lönpaketering

  • Ingen arbetsledning behövs
  • Frigör er egen personal som kan utföra andra uppdrag som passar er kärnverksamhet bättre
  • Ingen kaptialbindning i maskinell utrustning
  • Frigör yta
  • Omvandla löpande kosntader till fasta kostnader - enkelt att budgetera.

Varför Packing? Här är fem goda anledningar!

Stacks Image 512

1: Kunskap

Vi är experter på vårt område och har mångårig kunskap inom montage, förpackning och logistik. Allt från projektering och rådgivning till produktion och uppföljning. Men ensam är inte starkast, det vi inte själva vet kan alltid någon av våra duktiga samarbetspartner svara på.
Stacks Image 521

2: Leveranssäkerhet

Genom att hålla rätt bemanning i kombination med hög maskinell utrustning kan vi leverera även under pressade situationer med bibehållen hög leveranssäkerhet.
Stacks Image 514

3: Kvalité

Ett inbitet talesätt är att kvalité kostar pengar. Det håller vi inte med om, däremot att inte hålla hög och jämn kvalitet kostar i form av missnöjda kunder. Vi börjar alltid ett nytt samarbete med att definiera tydliga kvalitetsmål och kartlägga processen. Med ständiga förbättringar ser vi till att alltid lyfta kvalitén till nya nivåer.
Stacks Image 516

4: Pris

I slutändan är det oftast ekonomin som avgör. Vår filosofi är mycket enkel. Genom att sammanslå flera kunders stödverksamheter kan vi investera i utrustning och kunskap som ökar effektiviteten och borgar för ett konkurrenskraftigt pris. Genom att göra gemensamma inköp på tryck, emballage och distribution kan vi pressa priserna tillsammans och ge stora rabatter till våra kunder.
Stacks Image 518

5: Engagemang

Vår främsta resurs är våra medarbetare. Genom ett arbetsklimat som både erbjuder utmaningar och eget ansvar får vi fram ett engagemang som genomsyrar hela företaget. Det engagemanget försöker vi dagligen leverera till våra kunder.

Hur kan vi hjälpa ert företag?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 0227-312 55
e-post: info@packing.se

Eller använd kontaktformuläret nedan