En stödverksamhet åt tillverkande industri

Fokusera på din kärnverksamhet

page-feature

Branschen industri

Kundens stödverksamhet är vår kärnverksamhet
Vårt mål är att hjälpa industrin att fokusera på det dem är bäst på; tillverkning och förädling. Genom att flytta över stödverksamheter såsom montage, förpackning och logistik tillåts kunden att lägga större fokus på sin kärnverksamhet.

Vi är specialiserade på området och har genom åren utvecklat både maskinpark och processer för att ge så mycket avkastning tillbaka som möjligt till kunden. Detta i form av ökad leveranssäkerhet, stabil och hög kvalité och attraktiva priser. Vi erbjuder ofta fasta kostnader inklusive frakt som är lätta för kunden att budgetera.

Kostnadsfri analys

Stacks Image 9408
Alla processer har sina begränsningar och ibland kan det vara svårt att se potentialen inom sin egen verksamhet. Vi utför kostnadsfri analys av företagets nuläge och presenterar lösningar som sparar både tid och pengar för dig som kund.

Korta leveranstider

Stacks Image 9413
Vi har transportörer som åker Mälaren runt med turbil - varje dag. Kunder som ligger i denna region kan då få tillbaks godset redan dagen efter om det är riktigt bråttom. Vi har även körningar inom övriga landet med som regel en dags ledtid.

Full kostnadskontroll

Stacks Image 9419
Vi använder fasta priser för våra tjänster på artikelnivå. Det gör det enkelt för våra kunder att budgetera. Beroende på leveransplan kan även fraktpriset räknas in i artikeln. I så fall tillkommer inga andra kostnader!

Få tid över

Stacks Image 9424
Frigör tid genom att låta en extern expert ta över ansvaret för sortering, montering, förpackning och logistik.

Vi jobbar med detta varje dag. Vi samordnar liknande moment och det minimerar uppstartstid och tidsåtgång på totalen.

Ständiga förbättringar

Stacks Image 10078
Vi arbetar för långsiktliga relationer och har en strävan att alltid förbättra våra tjänster. När vi har arbetat in en ny kund och första leveransen har skett har egentligen resan bara börjat! Genom PDCA och ständiga förbättringar ser vi till att nå nya nivåer hela tiden.

Kvalité & miljö

Stacks Image 10083
Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 gällande arbete inom kvalité och miljö. Mer om detta finns under fliken kvalité och miljö.

Vi ser till att lagret inte sinar

Stacks Image 10089
Se till att inga ingående komponenter tar slut - vi kan sätta upp beställningspunkter och även utföra inköp direkt mot kundens underleverantörer. Vi ser till att materialet finns hos oss i rätt mängd till rätt datum.

Kontakta oss för mer information

Ronny Andersson
VD & Säljare
070-604 53 66
ronny@packing.se

Exempel på tillämpningar

Reservdelslager
För industrier som tillverkar reservdelar kan vi sköta montage, förpackning & märkning samt även lagerhantering och utskick direkt till deras kunder.