Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Fokusera på kärnverksamheten

page-feature

Kundens stödverksamhet är vår kärnverksamhet

Vårt mål är att hjälpa industrin att fokusera på det dem är bäst på; tillverkning och förädling. Genom att flytta över stödverksamheter såsom montage, förpackning och logistik tillåts kunden att lägga större fokus på sin kärnverksamhet.

Vi är specialiserade på området och har genom åren utvecklad både maskinpark och processer för att ge så mycket avkastning tillvaka som möjligt till kunden. Detta i form av ökad leveranssäkerhet, stabil och hög kvalité och attraktiva priser. Vi erbjuder ofta fasta kostnader inklusive frakt som är lätta för kunden att budgetera.

Stacks Image 9408

Kostnadsfri analys


Alla processer har sina begränsningar och ibland kan det vara svårt att se potentialen inom sin egen verksamhet. Vi utför kostnadsfri analys av företagets nuläge och presenterar lösningar som sparar både tid och pengar för kunden.
Stacks Image 9413

Korta leveranstider


Vi åker Mälaren runt med turbil - vajer dag. Kunder som ligger i denna region kan då få tillbaks godset redan dagen efter om det är riktigt bråttom. Vi har även körningar inom övriga landet med som regel en dags ledtid.
Stacks Image 9419

Full kostnadskontroll


Vi använder fasta priser för våra tjänster på artikelnivå. Det gör det enkelt för våra kunder att budgetera. Beroende på leveransplan kan även fraktpriset räknas in i artikeln. I så fall tillkommer inga andra kostnader!
Stacks Image 9424

Få tid över


Frigör tid genom att låta en extern expert ta över ansvaret för montage, förpackning och logistik.
Stacks Image 10078

Ständiga förbättringar


Vi arbetar för långsiktliga relationer och har en strävan att alltid förbättra våra tjänster. När vi har arbetat in en ny kund och första leveransen har skett har egentligen resan bara börjat! Genom PDCA och ständiga förbättringar ser vi till att nå nya nivåer.
Stacks Image 10083

Kvalité & miljö


Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 gällande arbete inom kvalité och miljö. Mer om detta finns under fliken kvalité och miljö.
Stacks Image 10089

Vi ser till att lagret inte sinar


Se till att inga ingående komponenter tar slut - vi kan sätta upp beställningspunkter och även utföra inköp direkt mot kundens underleverantörer. Vi ser till att materialet finns hos oss i rätt mängd till rätt datum.

Tjänsteutbud

Vi har ett brett tjänsteutbud som innefattar allt från projektering till driftsättning och produktion. Våra kunder väljer att lägga ut allt från enskilda delar till hela produktionskedjan. Klicka på respektive bild för att läsa mer om aktuell tjänst.

Exempel på tillämpningar

Stacks Image 9462

Reservdelslager


För industrier som tillverkar reservdelar kan vi sköta montage, förpackning & märkning samt även lagerhantering och utskick direkt till deras kunder.

Vi är mycket nöjda med Packing ABs flexibilitet och snabbhet då detta krävs inom Telecombranchen. All dokumentation såsom leveransbesked, packsedlar och fakturor sköts friktionsfritt. Noggranheten skall också nämnas då vi ej haft några reklamationer eller felräkningar sedan vi började använda Packing 2010.
Staffan, Inköpare Bufab Sweden AB

Hur kan vi hjälpa ert företag?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 0227-312 55
e-post: info@packing.se

Eller använd kontaktformuläret nedan