Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

page-feature

Partihandel och grossistverksamhet


Att inneha en effektiv logistik- och distributionskedja kan i många fall fälla avgörandet för ett lönsamt bolag. För att sälja en vara vidare, oavsett om köparen är produktens slutkund eller en mellanhand kan produkten i många fall behöva ytterligare hantering. Det kan handla om kampanjmaterial, prismärkning eller ompaketering till en mer passande förpackning för aktuell kundgrupp. Vi hjälper många grossister och butikskedjor med helhetslösningar inom detta område. Vi analyserar behov och krav och arbetar långsiktigt i en nära relation tillsammans med kunden.

Vi erbjuder helhetslösningar för fysik hantering för grossister.
Inköp av produkter genom kunds avtal
Mottagning och kontroll av inkommande gods
Lagerhållning
Mottagning av order samt plock av dessa.
Frakt direkt till mottagaren
Hantering av returer.
Plock av kampanjmaterial
Sortering och ommärkning av produkter

Stacks Image 9129

Dedikerad kontaktperson


Lämna ut processer utan förlora kontrollen. Genom en egen kontaktperson som sköter den dagliga verksamheten bygger vi upp långsiktiga relationer.
Stacks Image 9134

Full kostnadskontroll


Med fasta priser är det enkelt att budgetera våra omkostnader. Vi börjar alltid ett samarbete genom att analysera er verksamhet och erbjuder därefter en skräddarsydd prislista. Helt utan otäcka dolda kostnader.
Stacks Image 9140

Bra fraktavtal


Vi förhandlar årligen centralt för alla våra kunder och har både bra priser och god kunskap om olika fraktalternativ. Oavsett om mottagaren är i grannkommunen eller på andra sidan jorden.
Stacks Image 9145

Leveransprecision


Oavsett belastning ser vi alltid till att hålla rätt bemanning - vi ser alltid till att order lämnar oss inom avtalade tider.
Stacks Image 9151

Integration


Kunden lägger en order och direkt därefter hamnar ordern elektoniskt hos oss. Bearbetning kan påbörjas direkt utan kostsam manuell hantering. Fråga oss gärna om integrationslösningar mellan olika system.
Stacks Image 9156

Rätt emballage


Med ett antal olika standardemballage och goda kunskaper om att ta fram kundunika lösningar ser vi till att era produkter skickas rätt emballerade för att klara transporten - utan att för den skull kosta för mycket.
Stacks Image 9162


Stacks Image 9167

Mer än bara logistik


Vi älskar att hantera och förädla! Skulle era produkter behöva mer omvårdnad än endast logistiska har vi egna avdelningar som hanterar montage, förpackning och tryck.

Tjänsteutbud

Vi har ett brett tjänsteutbud som innefattar allt från projektering till driftsättning och produktion. Våra kunder väljer att lägga ut allt från enskilda delar till hela produktionskedjan. Klicka på respektive bild för att läsa mer om aktuell tjänst.

Exempel på tillämpningar

Stacks Image 9183

E-handel


För kunder som vill kunna lägga mer tid på kundkontakt - lägg ut hela eller delar av logistikkedjan hos oss.
Stacks Image 9188

Premunationer


För utskick av större mängder order vid ett och samma tillfälle. Vi hjälper till att plocka samman, märka och distribuera. Behöver varje order vara unik? Inga problem - vi har utverkade processer för detta.

Referenser

Personalen på Packing är väldigt flexibla och hjälpsamma. De går verkligen den extra milen för att ge oss det vi behöver.
Ulrika, vd Naturafemme

Hur kan vi hjälpa ert företag?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 0227-312 55
e-post: info@packing.se

Eller använd kontaktformuläret nedan