Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Fokusera på kundupplevelsen

page-feature

Förutsättningar att ge den bästa kundupplevelsen


Genom att lägga ut logistik kan kunden helt fokusera på den säljande verksamheten. Vi kan sköta hela värdekedjan inom distribution. Från inköp och mottagning av gods till hantering av kundorder med utleverans direkt till slutkund.

Våra kunder kan därefter fokusera 100% på sina kunder och att ge den bästa kundupplevelsen.Vi kan även tillhandahålla montering- och förpackningsuppdrag. Med våra tjänster kan vi i många fall både öka kvalitén och sänka kostnaderna för kunden samtidigt som vi säkrar ledtiderna. Våra kunder kan därefter fokusera 100% på sina kunder och att ge den bästa kundupplevelsen.

Stacks Image 8733

Dedikerad kontaktperson


Lämna ut processer utan förlora kontrollen. Genom en egen kontaktperson som sköter den dagliga verksamheten bygger vi upp långsiktiga relationer.
Stacks Image 8747

Full kostnadskontroll


Med fasta priser är det enkelt att budgetera våra omkostnader. Vi börjar alltid ett samarbete genom att analysera er verksamhet och erbjuder därefter en skräddarsydd prislista. Helt utan otäcka dolda kostnader.
Stacks Image 8779

Färdiga fraktavtal


Vi förhandlar årligen centralt för alla våra kunder och har både bra priser och god kunskap om olika fraktalternativ. Oavsett om mottagaren är i grannkommunen eller på andra sidan jorden.
Stacks Image 8784

Leveransprecision


Oavsett belastning ser vi alltid till att hålla rätt bemanning - vi ser alltid till att order lämnar oss inom avtalade tider.
Stacks Image 8812

Integration


Kunden lägger en order och direkt därefter hamnar ordern elektoniskt hos oss. Bearbetning kan påbörjas direkt utan kostsam manuell hantering. Fråga oss gärna om integrationslösningar mellan olika system.
Stacks Image 8817

Rätt emballage


Med ett antal olika standardemballage och goda kunskaper om att ta fram kundunika lösningar ser vi till att era produkter skickas rätt emballerade för att klara transporten - utan att för den skull kosta för mycket.
Stacks Image 8854

Mer än bara logistik


Vi älskar att hantera och förädla! Skulle era produkter behöva mer omvårdnad än endast logistiska har vi egna avdelningar som hanterar montage, förpackning och tryck.

Tjänsteutbud

Vi har ett brett tjänsteutbud som innefattar allt från projektering till driftsättning och produktion. Våra kunder väljer att lägga ut allt från enskilda delar till hela produktionskedjan. Klicka på respektive bild för att läsa mer om aktuell tjänst.

Exempel på tillämpningar

Stacks Image 8904

E-handel


För kunder som vill kunna lägga mer tid på kundkontakt - lägg ut hela eller delar av logistikkedjan hos oss.
Stacks Image 8909

Premunationer


För utskick av större mängder order vid ett och samma tillfälle. Vi hjälper till att plocka samman, märka och distribuera. Behöver varje order vara unik? Inga problem - vi har utverkade processer för detta.
Stacks Image 10074

Kampanjhantering


Större mängdet gods från olika leverantörer som ska packas samman och förädlas innan det skickas vidare ut till slutkunden.

Referenser

Personalen på Packing är väldigt flexibla och hjälpsamma. De går verkligen den extra milen för att ge oss det vi behöver.
Ulrika, vd Naturafemme

Hur kan vi hjälpa ert företag?

Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning.

Telefon: 0227-312 55
e-post: info@packing.se

Eller använd kontaktformuläret nedan